Вугільна піч на деревному куті EMP.PKF-40-K (Хоспер Josper) Empero 500 °C (Туреччина)
167 960 ₴
- Немає в наявності
- +380 (66) 798-60-59
- +380 (66) 026-00-42
Вугільна піч на деревному куті EMP.PKF-40-K (Хоспер Josper) Empero з підставкою
Пічі вугільні широко застосовуються в ресторанах, орієнтованих на приготування м'ясних страв: пивні ресторани, стейк хауси, кафе-бістро, ресторани традиційної та «високої кухні».
- Як паливо використовується 100% деревне вугілля.
- Унікальна закрита конструкція печі-мангала.
- Передні дверцята міцні та легкі.
- Регульована система тяги повітря дає змогу контролювати температуру всередині робочої камери.
Прекрасні результати приготування будь-яких страв підтримується постійна висока температура, яка в середньому становить 300-350 °C, що дає змогу смажити, запікати, готувати печені, страви з риби, м'яса й овочів з особливим смаком і ароматом, водночас виключає надмірне перетравлення й пересихання продуктів.
Швидкість приготування: із закритими печами час приготування скорочується на 35%, порівнюючи з відкритими грилями та мангалами.
колір дверей — бордо
— робоча температура 500 °C.
- розмір решітки 560x524 мм.
- 20 кг м'яса/год.
- Стандартна витяжка фільтр
- Ізольований корпус.
- Корпус із неіржавкої сталі.
Внутрішня частина —лити та спецсталь
Вага (нетто), кг: 206 піч + 34 надбудова + 25 підставка
Висота (нетто), мм: 666/1271
Довжина, мм: 730
ширина 710 мм
Артикул: EMP.PKF-40-K
Виробник: EMPERO
Країна-виробник: Туреччина
над корпусом печі дві решітки для підігрівання готового продукту
У комплекті: решітка з неірж.сталі для м'яса 3 шт.
полум'ягасник і ковпак полум'ягасника, щипці, ящик для золи підставка
- Ціна: 167 960 ₴