Корпус виготовлений із неіржавкої сталі.
Робоча поверхня 320х180мм з антипригарним покриттям.
Кількість завантаження: 6 шт./цикл.
Розмір випікаючого виробу 140 * 40 мм.
Продуктивність, не менш ніж 35-50 шт./год.
Однопостова.
Нагрівання здійснюється одночасно зверху та знизу.
Терморегулятор 50-300 С.
Таймер 0-5 хв.
Знімний піддон навколо нижньої робочої поверхні слугує для збирання надлишків тіста та полегшить чищення.
Стійка основа, гумові ніжки.
Потужність ТЕНа 1,55 кВт
Напруга 220 В/50 Гц
Габарити 390×340×245 мм
- Вага: 9,5 кг
Паковальні розміри:435х410х305 -
Вага в упаковці: 10,5 кг.
Апарат КОРН-ДОГ GoodFood CM6
для приготування сосисок у тісті та солодкої вафлі на паличці
Кількість завантаження: 6 шт./цикл.
Розмір випікаючого виробу 140 * 40 мм.
Продуктивність, не менш ніж 35-50 шт./год.
Начинка для корн дога може бути м'ясна або фруктова.
М'ясна — сосиска, подається із соусом або кетчупом.
Фруктова — яблуко або банан. Отриманий корн дог занурюється в гарячий шоколад або глазур, посипається горіхами або просто посипається цукровою пудрою.
Корн-дог — це новий оригінальний спосіб приготування сосиски на дерев'яній паличці, запеченій у фігурному тісті. Апарат корн-дог підходить для приготування запечених фруктових начинок, банана або яблука, у тісті. Ця модель не вимагає спеціальної витяжки, оскільки під час приготування апарат випікає продукт, а не смажить його. За один раз можна випікати 6 штук продукту. Апарат забезпечений таймером для контролю часу приготування. Світловий індикатор забезпечує візуальний контроль роботи апарата. Простий в обслуговуванні. Обладнання підійде для використання в ресторанах, у кафе та в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
Корпус виготовлений з неіржавкої сталі.
Робоча поверхня 320х180мм з антипригарним покриттям.
Кількість завантаження: 6 шт./цикл.
Розмір випікаючого виробу 140 * 40 мм.
Продуктивність, не менш ніж 35-50 шт./год.
Однопостова.
Нагрівання здійснюється одночасно зверху та знизу.
Терморегулятор 50-300 С.
Таймер 0-5 хв.
Знімний піддон навколо нижньої робочої поверхні слугує для збирання надлишків тіста та полегшить чищення.
Стійка основа, гумові ніжки.
Потужність ТЕНа 1,55 кВт
Напруга 220 В/50 Гц
Габарити 390×340×245 мм - Вага: 9,5 кг
Паковальні розміри: 435х410х305 — Вага в упаковці: 10,5 кг.
Рецептура тіста для Корн-дога.
Використовувані інгредієнти, які Вам знадобляться для приготування тіста: кукурудзяне борошно, харчова сода, сіль, цукор, сухе знежирене молоко, яєчний порошок і вода.
Рецепт № 1
борошно — 240 г кукурудзяне борошно або кукурудзяний
крохмаль — 160 г
цукор — 30 г
яєчний порошок — 15 г
розпушувач — 15 г
сіль — 6 г
сухе молоко — 12 г
рослинна олія — 30 г
додати воду для отримання тіста консистенції, дуже густої сметани
Рецепт № 2
яєчний порошок — 15 г
сухе молоко — 6 г
кукурудзяне борошно або крохмаль — 60 г сіль — 3 г
пшеничне борошно — 120 г сода — 3 г
цукор — 15 г
вода — 60 мл
Рецепт № 3
пшеничне борошно — 240 г
суха гірчиця — 15 г
кукурудзяне борошно або крохмаль — 180 г
розпушувач — 10 г
цукор — 30 г
сіль — 5 г
сухе молоко — 25 г
яєчний порошок — 12 г
вода — 240 г
рослинна олія — 30 г
Рецепт № 4
млинцеве борошно — 240 г
кукурудзяне борошно або крохмаль — 180 г
сіль — 5 г цукор — 30 г
розпушувач — 5 г
яєчний порошок — 15 г
сухе молоко — 20 г
вода — 240 млАппарат КОРН-ДОГ GoodFood CM6
для приготування сосисок у тісті та солодкої вафлі на паличці
Кількість завантаження: 6 шт./цикл. Розмір випікаючого виробу 140 * 40 мм. Продуктивність, не менш ніж 35-50 шт./год.
Начинка для корн дога може бути м'ясна або фруктова.
М'ясна — сосиска, подається із соусом або кетчупом.
Фруктова — яблуко або банан. Отриманий корн дог занурюється в гарячий шоколад або глазур, посипається горіхами або просто посипається цукровою пудрою.
Корн-дог — це новий оригінальний спосіб приготування сосиски на дерев'яній паличці, запеченій у фігурному тісті. Апарат корн-дог підходить для приготування запечених фруктових начинок, банана або яблука, у тісті. Ця модель не вимагає спеціальної витяжки, оскільки під час приготування апарат випікає продукт, а не смажить його. За один раз можна випікати 6 штук продукту. Апарат забезпечений таймером для контролю часу приготування. Світловий індикатор забезпечує візуальний контроль роботи апарата. Простий в обслуговуванні. Обладнання підійде для використання в ресторанах, у кафе та в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
Корпус виготовлений з неіржавкої сталі.
Робоча поверхня 320х180мм з антипригарним покриттям.
Кількість завантаження: 6 шт./цикл.
Розмір випікаючого виробу 140 * 40 мм.
Продуктивність, не менш ніж 35-50 шт./год.
Однопостова.
Нагрівання здійснюється одночасно зверху та знизу.
Терморегулятор 50-300 С.
Таймер 0-5 хв.
Знімний піддон навколо нижньої робочої поверхні слугує для збирання надлишків тіста та полегшить чищення.
Стійка основа, гумові ніжки.
Потужність ТЕНа 1,55 кВт
Напруга 220 В/50 Гц
Габарити 390×340×245 мм - Вага: 9,5 кг
Паковальні розміри: 435х410х305 — Вага в упаковці: 10,5 кг.
Рецептура тіста для Корн-дога.
Використовувані інгредієнти, які Вам знадобляться для приготування тіста: кукурудзяне борошно, харчова сода, сіль, цукор, сухе знежирене молоко, яєчний порошок і вода.
Рецепт № 1
борошно — 240 г кукурудзяне борошно або кукурудзяний
крохмаль — 160 г
цукор — 30 г
яєчний порошок — 15 г
розпушувач — 15 г
сіль — 6 г
сухе молоко — 12 г
рослинна олія — 30 г
додати воду для отримання тіста консистенції, дуже густої сметани
Рецепт № 2
яєчний порошок — 15 г
сухе молоко — 6 г
кукурудзяне борошно або крохмаль — 60 г сіль — 3 г
пшеничне борошно — 120 г сода — 3 г
цукор — 15 г
вода — 60 мл
- Ціна: 4 760 ₴