Вафельниця гонконгська WB-1HK Bubble Нова

- В наявності
4 690 грн
- +380 (66) 798-60-59
- +380 (66) 026-00-42
Опис
Вафельниця гонконгська GoodFood WB-1HK Bubble
Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині.
Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер придумав блюдо, приречене на успіх у місцевих жителів, а в недалекому майбутньому і у туристів.
Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе і ресторанів по всьому світу, основне блюдо яких саме гонконгські вафлі.
Вафельниця призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Обладнання підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Робоча поверхня з антипригарним покриттям.
Однопостовая.
Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі.
Нагрів здійснюється одночасно зверху і знизу.
Терморегулятор 0 - 250 С.
Таймер 0 - 5 хв.
Стійку основу.
Потужність Тена 1,4 кВт.
Напруга: 220В/50Гц.
Габаритні розміри: 225х420х290 - Вага: 6 кг
Пакувальні розміри:485х295х315 - Вага в упаковці: 6,5 кг.
РЕЦЕПТ ВАФЕЛЬ ГОНКОНГСЬКИХ
Особливість вафель з Гонконгу в їх формі – це кульки. Пластину можна загорнути кулечком трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, вершками, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафельки?
Інгредієнти:
Борошно – 140 гр.;
Пекарський порошок для випічки – 7,5 гр.;
Сухий порошок для заварного крему або пудингу – 1 ст. л.;
Крохмаль тапіока або кукурудзяний – 28 гр.;
Курячі яйця – 2 шт.;
Цукор – 140 гр.;
Концентроване молоко (можна солодке) – 28 гр.;
Вода кип'ячена тепла – 140 мл;
Олія соняшникова без запаху – 28 гр.;
Ванільна есенція – 2-3 крапельки.
Невелику кількість рослинної олії для змащування форми.
Метод:
1. Просіяти борошно, змішати всі сипучі сухі інгредієнти.
2. Окремо збити яйця з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.
3. Добавить к яйцам молоко, воду, вымешать.
4. Соединить сухие и жидкие массы и очень хорошо промешать, чтобы не осталось ни одного комочка.
5. Сдобрить тесто ванильной эссенцией, влить масло растительное, промешать и убрать накрытую пищевой пленкой миску с тестом, в холодильник на 60 минут.
Совет! После того, как тесто постоит в холоде час, его нужно согреть перед выпечкой до комнатной температуры.
Кстати, если нет специальной вафельницы, то подойдет и предназначенная для бельгийских вафель, вкус от изменения формы не страдает.
Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 690 грн