Кошик
26 відгуків
Оборудование для пищевого производства
+380 (66) 669-16-72
+380 (66) 798-60-59
+380 (66) 026-00-42

Комплект оборудоваия міні ковбасного цеху (переробки м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год

  • В наявності

185 960 

+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Комплект оборудоваия міні ковбасного цеху (переробки м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год
Комплект оборудоваия міні ковбасного цеху (переробки м'яса) м'ясного магазину 120 кг/годВ наявності
185 960 
+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
Купити

Опис

Для виробництва ковбасних виробів пропонується мінімальний комплект обладнання:

Морозильна камера (під замовлення)

Столи для обвалки м'яса

стіл 1500мм*600мм*850 -3500 грн

стіл 1200 мм *600мм *850мм(H) -2900 грн

Коптильна Камера для холодного та гарячого копчення 1200$

Промислова м'ясорубка Vektor AL-22 пр-ть до 250 кг/год - 280$

Куттер (подрібнювач) м'ясної HLQ-20 завантаження чаші 24 кг-1300$

Шприц ковбасний електричний Vektor GRT-20 літрів - 790$

Пила стрічкова для м'яса VEKTOR GRT-BS210A 495$

Фаршемес-Тістоміс Vektor HLN-25 Завантаження 25 л/чаша 13000 грн

Все обладнання на складі підприємства

Додатково можна доукомплектувати;

Пароконвектомат Rational CPC 101 -2800$ (Варіння ковбаси

Вакуумним пакувальником (690$)

кліпсатором (290$)

Слайсером (285$)

Обвалочными професійними ножами та ін. обладнанням

Холодильні камери для готової продукції (під замовлення)

Інформація для замовлення

  • Ціна: 185 960 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner