Кошик
27 відгуків
+380 (66) 669-16-72
+380 (66) 798-60-59
+380 (66) 026-00-42
Оборудование для пищевого производства
Кошик

Комплект обладнання міні ковбасного цеху (перероблення м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год

203 600 ₴

  • В наявності
Комплект обладнання міні ковбасного цеху (перероблення м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год
Комплект обладнання міні ковбасного цеху (перероблення м'яса) м'ясного магазину 120 кг/годВ наявності
203 600 ₴
+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Для виробництва ковбасних виробів пропонується мінімальний комплект обладнання:

Морозильна камера (під замовлення)

Столи для обвалювання м'яса

стіл 1500 мм*600 мм*850 -3500 грн

стіл 1200 мм * 600 мм *850 мм (H) —2900 грн 

Камера коптильна для холодного та гарячого копчення 1200$

 М'ясорубка промислова  Vektor  AL-22 пр-ть до 250 кг/чаc - 280$

Кутер (подрібнювач) м'ясний HLQ-20 завантаження чаші 24 кг-1300$

Шприц ковбасний електричний  Vektor GRT-20 літрів — 790$

Пила стрічкова для м'яса VEKTOR GRT-BS210A  495$

Фаршемес-Тестомес Vektor HLN-25 Завантаження 25 л/чаша  13000 грн

Усе обладнання на складі підприємства

Додатково можна укомплектувати;

Пароконвект Rational CPC 101 -2800$ (Варка ковбаси

Вакуумним пакувальником (690$)

кліпсатором (290$)

Слайсером  (285$)

Обвалювальними професійними ножами та ін.обладнанням 

Холодильні камери для готової продукції (під замовлення)

Інформація для замовлення
  • Ціна: 203 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner