Комплект обладнання міні ковбасного цеху (перероблення м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год
203 600 ₴
- В наявності
- +380 (66) 798-60-59
- +380 (66) 026-00-42
Для виробництва ковбасних виробів пропонується мінімальний комплект обладнання:
Морозильна камера (під замовлення)
Столи для обвалювання м'яса
стіл 1500 мм*600 мм*850 -3500 грн
стіл 1200 мм * 600 мм *850 мм (H) —2900 грн
Камера коптильна для холодного та гарячого копчення 1200$
М'ясорубка промислова Vektor AL-22 пр-ть до 250 кг/чаc - 280$
Кутер (подрібнювач) м'ясний HLQ-20 завантаження чаші 24 кг-1300$
Шприц ковбасний електричний Vektor GRT-20 літрів — 790$
Пила стрічкова для м'яса VEKTOR GRT-BS210A 495$
Фаршемес-Тестомес Vektor HLN-25 Завантаження 25 л/чаша 13000 грн
Усе обладнання на складі підприємства
Додатково можна укомплектувати;
Пароконвект Rational CPC 101 -2800$ (Варка ковбаси
Вакуумним пакувальником (690$)
кліпсатором (290$)
Слайсером (285$)
Обвалювальними професійними ножами та ін.обладнанням
Холодильні камери для готової продукції (під замовлення)
- Ціна: 203 600 ₴