Комплект оборудоваия міні ковбасного цеху (переробки м'яса) м'ясного магазину 120 кг/год

- В наявності
185 960 ₴
- +380 (66) 798-60-59
- +380 (66) 026-00-42
Опис
Для виробництва ковбасних виробів пропонується мінімальний комплект обладнання:
Морозильна камера (під замовлення)
Столи для обвалки м'яса
стіл 1500мм*600мм*850 -3500 грн
стіл 1200 мм *600мм *850мм(H) -2900 грн
Коптильна Камера для холодного та гарячого копчення 1200$
Промислова м'ясорубка Vektor AL-22 пр-ть до 250 кг/год - 280$
Куттер (подрібнювач) м'ясної HLQ-20 завантаження чаші 24 кг-1300$
Шприц ковбасний електричний Vektor GRT-20 літрів - 790$
Пила стрічкова для м'яса VEKTOR GRT-BS210A 495$
Фаршемес-Тістоміс Vektor HLN-25 Завантаження 25 л/чаша 13000 грн
Все обладнання на складі підприємства
Додатково можна доукомплектувати;
Пароконвектомат Rational CPC 101 -2800$ (Варіння ковбаси
Вакуумним пакувальником (690$)
кліпсатором (290$)
Слайсером (285$)
Обвалочными професійними ножами та ін. обладнанням
Холодильні камери для готової продукції (під замовлення)
Інформація для замовлення
- Ціна: 185 960 ₴