Підова піч Wiesheu Ebo 124 з пароволоженням використовується для випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, піци, випічки. Якість і рівномірність пропікання продукції забезпечують пристроям цього типу популярність серед виробників.
Можливо придбати потрібну кількість печей. Продаж однієї одиниці. Ціну одного подання уточнюйте.Печі мають кам'яний під з антипригарним покриттям. Є система пароутворення. У наявності 3 поди.
Технологічні переваги таких печей:
рівномірне прогрівання робочої камери;
підтримання постійної температури випікання хлібної продукції;
роздільне регулювання процесу випікання в окремих ярусах;
висока продуктивність, тривалий термін експлуатації;
конструкція, що дає змогу візуально спостерігати процес випікання.
Простота в догляді: робоча камера гладка без крайок і кутів, її легко чистити. Піч пройшла повне технічне обслуговування в професійній майстерні.
Система керування електронна. Кожен рівень печі має окреме керування. На території України не працювала.
Основні характеристики
Під'єднання 380 В
Кількість рівнів в одній камері 1
Висота пода 350 мм
Формат емкостей(противней) 2*600х400 мм
Потужність 1 пода 7,25 кВт
Ширина 1530 мм
Глибина 1120 мм
Висота 1800 мм
Країна-виробник Германия
Система керування інтелектуальна система IS600
ЦЕНА УКАЗАНА ЗА ОДИН ПОД
- Ціна: 55 080 ₴