Піч підова з пароволоженням Vektor YCD 2D (електрична)
Призначення
Печі цієї серії використовуються для приготування різних хлібобулочних і кондитерських виробів із житнього, пшеничного борошна та інших сумішей. Також вони підходять для запікання й розігрівання страв із м'яса, птиці, риби й овочів.
Використовуються під час виробництва формового хліба, батонів, багетів, булочок, здобів, пирогів, печива, ліплень, млинців тощо.
Опис
Піч ярусна породова являє собою обладнання для приготування (засобу нагрівання в робочій камері) різної харчової продукції самостійно або в складі технологічної лінії. Оператор (пекар) за допомогою органів керування визначає температуру, час роботи та наявність освітленості робочої камери печі. Під час обладнання печі парогенератором для можливості парозволоження (опціонально) оператор визначає подавання пари в робочу камеру печі.
Особливості
Точність налаштованої та фактичної температур завдяки цифровому реле, що задає нагрівання печі, і незалежному цифровому термометру, що показує реальну температуру в робочій камері, що дає змогу точно дотримуватися технології приготування, забезпечуючи отримання високоякісної продукції. Задана температура підтримується автоматично.
Незалежне плавне настроювання параметрів (температури та часу) для кожного ярусу печі забезпечує можливість одночасно випікати різну продукцію за різних температурних режимів.
Піч обладнана окремим плавним регулюванням верхніх і нижніх нагрівальних елементів з автоматичним підтриманням заданої оператором температури.
Конструкція печі забезпечує можливість візуального контролю процесу випікання завдяки скляним віконам у дверях пекарних камер і системі освітлення.
Прибрана всередину система освітлення робочої камери, що запобігає потраплянню вологи на плафон лампочки під час парозволоження, оберігаючи його від руйнування. Також це запобігає затягуванню форм про вихідний плафон, що характерно для багатьох аналогічних моделей.
Висока теплоємність печі для заощадження електроенергії.
Електромеханічна панель керування печі для простоти та зручності експлуатації.
Для зручності використання у виробництві на печі встановлений таймер із діапазоном 0-99 хв.
Корпус печей виготовлений із неіржавкої сталі AISI-304, що забезпечить простоту проведення санітарно-гігієнічних заходів та захист від агресивних зовнішніх середовищ.
Кам'яний під (опція замість базового металевого пода) для рівномірнішого передавання тепла заготівкам для їхнього рівного пропікання та можливості випікання безпосередньо на порах без дек.
Система парозволоження (опція) — бойлерна, подає на випічку пару, а не бризки води, як це робить інжекторна система парозволоження в аналогічних моделях. Бойлерне пароволоження сприяє підвищенню якості готових виробів і надання їм товарного вигляду: вироби виходять із хрусткою скоринкою, глянсові та об'ємні.
Енергоносій електрика
Напруга мережі, В 380
Потужність: 6,6 кВт + 1,2 кВт
Діапазон робочої температури, °С 20-300
Пароволоження є
Габарити ШхГхВ, мм 1260х920х566
Тип відкривання відкидний
Розмір пекарської камери, мм 870х670х200
Вага, кг 110
Час розігрівання незавантаженій печі до 200 °C, хв 15-20
Продуктивність, кг/год 9
Панель керування електронна
Пароволоження встановлено
Тип парозволоження бойлерний, парогенератор (у разі пароуладження)
Насичена пара да (у разі пароутворення)
Кількість завантажених дек, шт. 2 (600х400 мм)
Матеріал корпусу неіржавка й оцинкована сталь
Матеріал пекарної камери сталь
Матеріал пода камінь
Гарантія, міс 6
https://www.youtube.com/watch?v=Gzz7NFch5PU
- Ціна: 61 860 ₴