Піч подова Вектор ЕБО64 1D (кам'яний під) нова

- Немає в наявності
24 510 грн
- +380 (66) 798-60-59
- +380 (66) 026-00-42
Опис
Піч подова безпароувлажнения Вектор ЕБО64 1D (електрична)
Призначення
Печі серії ЕБО використовуються для приготування різноманітних хлібобулочних та кондитерських виробів з житнього, пшеничного борошна та інших складів. Також вони підходять для запікання і розігрівання страв з м'яса, птиці, риби і овочів.
Використовуються при виробництві формового хліба, батонів, багетів, булочок, здоби, пирогів, печива, пляцків, млинців і т.п.
Опис
Піч ярусна подова являє собою обладнання для приготування (за допомогою нагрівання в робочій камері) різної харчової продукції самостійно або в складі технологічної лінії. Оператор (пекар) з допомогою органів управління визначає температуру, час роботи і наявність освітленості робочої камери печі.
Особливості
Точність налаштованої і фактичної температур завдяки цифровому реле, заданому нагрівання печі, і незалежному цифрового термометру, показує реальну температуру в робочій камері, що дозволяє точно дотримуватися технологію приготування, забезпечуючи отримання високоякісної продукції. Задана температура підтримується автоматично.
Незалежна плавна настройка параметрів (температури і часу) для кожного ярусу печі забезпечує можливість одночасно випікати різну продукцію при різних температурних режимах.
Піч оснащена окремою плавним регулюванням верхніх і нижніх нагрівальних елементів з автоматичним підтриманням заданої оператором температури.
Конструкція печі забезпечує можливість візуального контролю процесу випічки за рахунок скляних вікон в дверях пекарних камер і системи освітлення.
Висока теплоємність печі для економії електроенергії.
Електромеханічна панель управління печі для простоти і зручності експлуатації.
Для зручності використання у виробництві на печі встановлений таймер з діапазоном 0-99 хв.
Корпус печі виконаний з неіржавіючої сталі AISI-304, що забезпечить простоту проведення санітарно-гігієнічних заходів і захист від агресивних зовнішніх середовищ.
Кам'яний під (опція замість базового металевого поду) для більш рівномірної передачі тепла заготівлях з метою їх рівного пропікання та можливості випічки безпосередньо на подах без дек.
Енергоносій електрика
Напруга мережі, В 220
Потужність: 3.2 кВт
Діапазон робочої температури, °З 20-300
Парозволоження немає
Габарити ШхГхВ, мм 900х580х430
Тип відкривання відкидний
Розмір пекарської камери, мм 625х410х160
Час розігріву незавантаженої печі до 200 °С, 15-20 хв
Електромеханічна Панель управління
Кількість завантажуваних листів, шт 1 (600х400 мм)
Матеріал корпусу нержавіюча і оцинкована сталь
Матеріал пекарної камери сталь
Матеріал поду камінь
Вага, кг 40
Гарантія, міс 6
Інформація для замовлення
- Ціна: 24 510 грн