Кошик
27 відгуків
+380 (66) 669-16-72
+380 (66) 798-60-59
+380 (66) 026-00-42
Оборудование для пищевого производства
Кошик

Термостат заглибний SOUS VIDE FROSTY SV120 термопроцесор

11 250 ₴

  • Немає в наявності
Термостат заглибний SOUS VIDE FROSTY SV120 термопроцесор
Термостат заглибний SOUS VIDE FROSTY SV120 термопроцесорНемає в наявності
11 250 ₴
+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
+380 (66) 669-16-72
  • +380 (66) 798-60-59
  • +380 (66) 026-00-42
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Термостат заглибний SOUS VIDE FROSTY SV120 готує вакуумовані продукти за щадної температури.

Така технологія дає змогу зменшити втрату у вазі під час теплового оброблення, водночас підвищуючи термін зберігання.  

Настроювання часу до 99 годин. 
Оптимальний робочий об'єм — до 30 літрів. 
Захист від "сухого ходу". 
Температура +5°/+99 °C (допуск ±0,1°).

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Для місткості до, л: до 30. 
Температура, ˚С: от +5˚ до +99˚. 
Розмір (ДхШхВ), мм: 145х185x290
Корпус:  пластик + неіржавка сталь. 
Потужність, кВт: 1,5. 
Напруга, В: 220 В.


Терміни придатності продуктів під час приготування їх завдяки технології SOUS VIDE: 

Риба — 4-6 днів.
Яловичина — 25-30 днів.
Телятина — 25-30 днів.
Свинина — 15-18 днів.
М'ясо птиці — 10-18 днів.
Овочі — до 45 днів.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 11 250 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner