Термостат заглибний SOUS VIDE FROSTY SV120 готує вакуумовані продукти за щадної температури.
Така технологія дає змогу зменшити втрату у вазі під час теплового оброблення, водночас підвищуючи термін зберігання.
Настроювання часу до 99 годин.
Оптимальний робочий об'єм — до 30 літрів.
Захист від "сухого ходу".
Температура +5°/+99 °C (допуск ±0,1°).
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Для місткості до, л: до 30.
Температура, ˚С: от +5˚ до +99˚.
Розмір (ДхШхВ), мм: 145х185x290
Корпус: пластик + неіржавка сталь.
Потужність, кВт: 1,5.
Напруга, В: 220 В.
Терміни придатності продуктів під час приготування їх завдяки технології SOUS VIDE:
Риба — 4-6 днів.
Яловичина — 25-30 днів.
Телятина — 25-30 днів.
Свинина — 15-18 днів.
М'ясо птиці — 10-18 днів.
Овочі — до 45 днів.
- Ціна: 11 250 ₴