Пароконвект Convotherm OES 10.20 розроблений німецькими фахівцями для приготування широкого асортименту страв — цей агрегат замінить вам практично все кухонне обладнання, призначене для термічної обробки продуктів. Ємність завантаження розрахована на 11 рівнів у форматі GN 2/1, тому ця піч цілком здатна забезпечити ресторан або велику їдальню
Інжекторний спосіб пароутворення.
Crisp&Tasty — багатоступеневе зниження вологості;
Запатентовані утоплювані двері з подвійним склом;
Можливість програмування (250 програм із 20 етапів, включно зі кухонною книгою зі 100 рецептами приготування);
Температурний зонд для вимірювання температури всередині продукту;
Функція Press&Go (швидкий доступ до автоматичного приготування страв).
Режими роботи: пар, 30 - 120 °C; конвекція, 30 - 250 °C; комбінований режим, 100 - 250 С; Розігрівання готових страв, 120-160 С.
Технічні характеристики:
Вага в пакованні, кг 250
Потужність, кВт. 34,3
Вага, кг. 245
Регулювання температури, град. З 30...250
Габаритні розміри, ДхШхВ, мм 1217х1027х1120
Напруга, В 380
Місткість за гастроємками GN, шт. 11 GN 2/1
- Ціна: 72 640 ₴